Over ons

OVER
CYBERSQUAD

DIT IS JOUW THUIS!
WELKOM BIJ CYBERSQUAD

Een ruimte voor ons, jongeren. Waar we onze vragen kunnen stellen, onze twijfels, onze problemen met het internet of de netwerken. Waar we anderen kunnen helpen door commentaar te geven op het forum. En veel informatie vinden over onderwerpen die soms een beetje taboe zijn…

Hoe kan ik antwoorden krijgen?

Dankzij de getuigenissen van andere jongeren kun je op het forum anoniem je verhaal doen en advies krijgen.

We hebben het over
van wat?

Een ruimte voor ons jongeren.
Waar we onze vragen, twijfels en problemen over het internet of netwerken kwijt kunnen.
Waar we anderen kunnen helpen door te reageren op het forum.
En vind veel informatie over onderwerpen die soms een beetje taboe zijn...

Hoe kan ik antwoorden krijgen?

Dankzij de getuigenissen van andere jongeren kun je op het forum anoniem je verhaal doen en advies krijgen.

VRAAG DE MENING VAN EEN HULPVERLENER​

professionele hulp zoeken

VRAAG DE MENING

VAN EEN HULPVERLENER

Je kunt ook een professional van Child Focus om hulp vragen. Er zijn psychologen, advocaten, onderwijzers voor wie sociale netwerken geen geheimen hebben, enzovoort.

Ze zijn er allemaal voor jou. Je kunt contact met ze opnemen via de knop "Chat met een coach" die elke woensdag van 14.00 tot 17.00 uur beschikbaar is.

Dit alles terwijl je anoniem blijft! Je kunt vragen stellen en antwoorden geven zonder je te registreren. En als je deel wilt uitmaken van de Squad, dan is niets eenvoudiger: het enige wat je hoeft te doen is ons manifest te ontdekken en je aan te melden, en dan is het aan jou om een tsunami van liefde op het web te lanceren.Vertel meer over CyberSquad, maak een hoop lawaai en deel de #CyberSquad en #Neveralone. Oh ja, het konijn dat je overal op het platform ziet, heet 'Bunny'. Zo herken je een lid van de CyberSquad. We zijn te trots op de symboliek die het vertegenwoordigt. Deze site valt onder de verantwoordelijkheid van Child Focus en is ontwikkeld door de jongeren van Molengeek.

En dan hebben we het nog niet gehad over de deelname van veel andere jongeren en de steun van Google en Testaankopen, die ook de CyberSimple-website hebben ontwikkeld. Breeef, welkom terug, kick ass.