dreigen met zalf moord voor nudes

cybersquad Home Forum Forum dreigen met zalf moord voor nudes

dreigen met zalf moord voor nudes

 • M145L611
  Anonyme

  Ik ben er achter gekomen dat een vrind van mij, F, een nep account had aangemaakt op snapchat. Voor een weddenschap moest hij naaktfoto’s van mijn lief, M, krijgen, dan zou hij 5 euro winnen. Dit was al 5 maanden gaande en ik ben nog maar 2 maanden samen met M. De weddenschap was van voordat ik samen was met M, blijkbaar heeft F zitten dreigen dat hij zelfmoord zou plegen als M geen naaktfoto’s zou sturen, uit schrik heeft hij dit en wat meer seksuele dingen doorgestuurd, wat blijkt is dat M dan toch genoeg moed had om naar het nepaccount, onder de naam Anna, te sturen dat hij een lief heeft waarbij er ook fotos van mij zijn gestuurd, alleen waren dit niet de gewone fotos maar fotos in bh enzo. Blijkbaar heeft F de fotos van mij en de fotos en videos van M aan verschillende mensen op school heeft laten zien, iedereen die van de situatie weet staat aan mijn kant en alle sis goed tussen mij en M, het is alleen moeilijk wat ik nu met F moet doen, hij zit ook in dezelfde klas als mij wat alles nog een beetje moeilijker maakt.

  Répondre
  | 256 views | 1 comments
  querine
  Coach

  Dag M145L611,

  Wat een heftig verhaal dat je hier brengt. Ik vind het heel moedig dat je jouw verhaal met ons meedeelt.

  Wat F. doet is illegaal en daar zijn M. maar ook jij hier slachtoffers van. Wat jullie meemaken noemen we ‘content sextortion’. De dader probeert foto’s van jullie af te persen door jullie te bedreigen.

  Dit is strafbaar en hiervoor kunnen jullie naar de politie gaan om klacht in te dienen.

  Ik zou je graag enkele tips meegeven zodat je samen met M hiermee aan de slag kunnen.

  • Maak screenshots van alle gesprekken en accounts.
  • Blokkeer accounts die jullie lastigvallen.
  • Meld deze accounts ook aan Snapchat.
  • Indien je nog over de naaktfoto’s beschikt kan je deze posten (100 % veilig) op Take It Down (ncmec.org) . Dit is een systeem die een soort code maakt van jouw seksueelgetinte foto’s en deze opzoekt op openbare websites. Als hij deze vindt, probeert hij de foto’s weg te halen.

  Omdat jullie allemaal naar dezelfde school gaan, zou ik je aanraden om het CLB te contacteren. Zij kunnen je zeker verder helpen met alles wat er op school gebeurt maar ook online.

  Ik blijf beschikbaar voor je via chat ‘Chat (sittool.net)‘ of onder deze post!

  Veel succes en veel moed nog.

  Warme groeten,

  Coach

   

  Répondre
2 sujets de 1 à 2 (sur un total de 2)
Répondre à : dreigen met zalf moord voor nudes
Mes informations :Avatar: