aangerand door family lid

cybersquad Home Forum Forum aangerand door family lid

aangerand door family lid

 • anoniem-L
  Anonyme

  mijn nonkel heeft me ongeveer 1 jaar geleden aangerand ( hij heeft zijn handen op mijn borsten geplaats en zij dat mijn lichaam van hem was ) en ik heb er nog met niemand mee gepraat omdat ik bang was en wat er is gebreurt was nog een beetje onduidelijk ik lig er all wakker van voor een paar dagen nu , altijd als ik hem zie voel ik me heel ongemakkelijk en probeer ik zo min mogelijk bij hem te zijn , ik weet niet of ik dit ooit kan vergeten , kan iemand me helpen want ik weet niet wat ik moet doen

  Répondre
  | 101 views | 1 comments
  querine
  Coach

  Dag Anoniem-L,

  Wat moedig van je om dit hier te vertellen, Je hebt al een enorme stap gezet om hulp te zoeken, dat is super!

  Heb je er al met iemand over kunnen praten? Heb je een volwassen vertrouwenspersoon? Ik denk dat het goed is dat je hier een volwassene over inlicht want dat mag zeker niet nog eens gebeuren.

  Als je je niet comfortabel voelt om iemand hierover aan te spreken, kan je volgende organisaties ook nog contacteren. Deze kan je ook gerust contacteren met jouw vertreouwenspersoon:

  Ik moedig je aan om bij deze organisaties hulp te zoeken, zij gaan je zeker verder kunnen helpen. Praat er vooral over, blijf niet alleen met wat er gebeurd is!

  Draag goed zorg voor jezelf. Je bent goed bezig!

  Warme groeten,

  Coach

   

   

   

   

   

  Répondre
2 sujets de 1 à 2 (sur un total de 2)
Répondre à : aangerand door family lid
Mes informations :Avatar: