This search form (with id 1) does not exist!

Coach

Niels

Hey, ik ben Niels.

Ik werk al meer dan vijf jaar voor Child Focus, en dan vooral rond online vormen van online seksuele uitbuiting, zoals misgelopen sexting, sextortion of seksuele intimidatie.

Ik hou van talen, reizen, voetbal & muziek (van klassiek tot afrobeat). Frietjes zonder ‘boulette speciale’ is voor mij hetzelfde als een café zonder bier.

Julie

Hellowkes! Ik ben Julie.

 

De voorbije jaren werkte ik bij Child Focus aan verschillende projecten: het klaarstomen van politieagenten om naar de klas te gaan om les te geven rond online veiligheid, een project rond het thema vertrouwenspersoon (jaja, héél belangrijk) en het ontwikkelen van een verschillende preventietools samen met de collega’s.

 

Ik hou van positief denken, Italiaans eten, vintage spullen scoren, interieurboeken en buiten zijn.

Inne

Hey jij daar!

Ik heet Inne en ik vind het heel belangrijk dat jij iemand hebt waar je naartoe kan gaan als je een probleem hebt dat jou misschien wel bang, boos of verdrietig maakt. Ook ik wil naar jou luisteren, ga je gang!

Wist je dat ik het leuk vind om liedjes te luisteren die vertaald worden in gebarentaal? Het belangrijkste gebaar als je het mij vraagt: maak een vuist, steek jouw duim, wijsvinger en pink uit. Ziezo, I love you!

Vragen posten = ♥

Jolien

Hé ….Mijn naam is Jolien ….

De job die ik doe bij Child Focus vind ik zelf super tof! Het is mijn taak om vrijwilligers op te leiden die naar scholen gaan, om over Child Focus te praten. Ik probeer ze te motiveren en enthousiast te maken 😀

 Zelf word ik enthousiast van veel dingen!

Zoals lang in bed blijven liggen …. Pasta met romige saus …. Dansen, dansen en dansen, ….

Ik heb niet alle oplossingen … Maar ik luister en denk heel graag mee …

Samen lukt ons dat wel …:)