This search form (with id 1) does not exist!

Over ons

Over ons

Welkom bij CyberSquad

Een ruimte voor ons, de jongeren. Waar we onze vragen kunnen stellen, onze twijfels, onze problemen met het internet of de netwerken. Waar we anderen kunnen helpen door te reageren op het forum.
En veel informatie vinden over onderwerpen die soms een beetje taboe zijn…

Waar hebben we het over ?

Seksualiteit, liefde, vriendschap, online relaties, pesterijen, cyberstalking, privacy, online reputaties, online veiligheid…

Hoe voorzien we jou van antwoorden ?

Dankzij de getuigenissen van andere jongeren kan je anoniem jouw verhaal aan hen kwijt. Zij kunnen jou advies geven via het forum.

Advies van een pro

Je kan ook de hulp inroepen van een deskundige van Child Focus. Er zijn psychologen, juristen, pedagogen die alles weten over sociale media… En ze zijn er allemaal voor jou.

Je kan contact tijdens de openingsuren met hen opnemen via de knop “Chatten met een coach”. En jep, dat kan anoniem! Je kan vragen stellen en antwoorden geven zonder dat je je hoeft te registreren.

Deel uitmaken van de Squad is trouwens makkelijk: je hoeft alleen maar ons manifest te lezen en je erbij aan te sluiten. Daarna is het aan jou om het web te overspoelen met een tsunami van liefde.

Spread the word! Vertel mensen om je heen over CyberSquad, maak er zoveel mogelijk kabaal over, en deel de hashtag #CyberSquad waar je maar kan. En oh ja, het konijn dat je overal op het platform ziet terugkomen? Dat is Bunny. Dankzij Bunny herken je de leden van de Squad. We zijn superfier op de boodschap waar Bunny voor staat.

Deze website valt onder de verantwoordelijkheid van Child Focus en werd ontwikkeld door de jongeren van MolenGeek. Maar zonder de deelname van nog een pak andere jongeren zou dit nooit gelukt zijn. Aan de steun van Google en Testaankoop hebben we ook veel gehad; zij hebben geholpen om deze website en de site voor ouders Cybersimpel. Be te ontwikkelen. Enfin. In ‘t kort: welkom in de Squad, en laat je maar gaan!

U heeft hulp nodig?

Follow CyberSquad sur