Zelfmoordgedachten

cybersquad Home Forum Forum Zelfmoordgedachten

Zelfmoordgedachten

 • Zelfmoordgedachten
  Anonyme

  Hey,

  Ik heb de laatste tijd wel redelijk wat zelfmoordgedachten, en ik weet niet hoe ik mijn gedachten maar kan verzetten, ik blijf er maar aan denken. Weet iemand alsjeblieft hoe ik dat weg kan zetten uit m’n gedachten?

  Dankjewel

  Répondre
  | 11 769 views | 12 comments
  330
  Anonyme

  Hey,

  Ik kan er niet meer tegen ik heb constant problemen. Door al men problemen krijg ik mijn slechte gedachtens. Ik wil dat dit stopt maar ik weet niet wie mij kan helpen. Kan iemand me helpen?

  Dankje

  Répondre
  Ruth
  Coach

  Hallo

  Bedankt voor je bericht. Ik begrijp dat je je op dit moment helemaal niet lekker voelt. Weet dat er heel wat organisaties zijn die naar je willen luisteren én je willen helpen.

  Hoe kunnen we je via dit forum helpen? Heb je ooit de gelegenheid gehad om te praten over hoe je je voelt met iemand die je vertrouwt (je ouders, familie, een dokter, een leraar, een opvoeder, enz.)?

  Weet dat er ook hulporganisaties zijn die gespecialiseerd zijn in gesprekken rond zelfmoordgedachten:

  1/ Het Zelfmoordpreventiecentrum is 24 uur per dag telefonisch beschikbaar om je te ondersteunen. Je kunt ze gratis bellen op het nummer 1813. Ze hebben ook een chat die open is van 18.30 uur tot 22 uur.

  2/ Ook Awel luistert naar elke jongere en is elke dag telefonisch bereikbaar van 16.00 uur tot 22 uur (woensdag en zaterdag vanaf 14 uur) om je te ondersteunen via het gratis en anonieme nummer: 102

  De eerste stap heb je gezet. Je hebt er hier op het forum over gepraat. Neem contact op met één van bovenstaande organisaties voor een verdere stap. Praten helpt echt!

  Wij, het hele CyberSquad-team, geven je alvast heel veel moed!

  Répondre
  Doua
  Anonyme

  Heyy,

  De tips die ik kan geven zijn is ; probeer nooit alleen te zijn je nooit opsluiten / isoleren , praat erover met mensen die je 100% vertrouwt , schrijf op wanneer je dit heb en waarom en aan wat denk je dan precies .

   

  Ik heb dit ook lang gehad en soms struggel ik er nog altijd mee dus ik weet waarover ik praat .

   

  Groetjes x

  Répondre
  Unknown
  Anonyme

  hey,

  gewoon niet doen alles komt goed!

   

  Répondre
  nolske
  Anonyme

  als je een voor een je problemen aanpakt en je tijd er voorneemt dan moeten ze verdwijnen. dat is hoe dat ik het heb aangepakt.

  Répondre
  ironman
  Anonyme

  Oei zelfmoordgedachten zijn een gevolg van een diep ongelukkig gevoel !! wie of wat maakt je ongelukkig ? Neem je zelfmoordgedachten altijd ernstig en zoek iemand die je kunt vertrouwen.  Gedeelte smart is halve smart.

  Heb je geen schouder om op te huilen ?  Het kan ook een hond of kat zijn !!

  Wat er ook gebeurt, de gedachten zijn NOOIT blijvend..  Zoek de oorzaak en hulp voor een oplossing… Laat een diep ongelukkig gevoel uw lieven niet verknoeien want het gaat altijd voorbij…  Muziek is zeer therapeutisch !! of een lievelingsfilm !!

  Répondre
7 sujets de 1 à 7 (sur un total de 13)
Répondre à : Zelfmoordgedachten
Mes informations :Avatar: