Ik heb kanker

cybersquad Home Forum Forum Ik heb kanker

Étiqueté : ,

Ik heb kanker

 • Zweeds
  Anonyme

  Hallo, ik ben Fleur en ik ben 16 jaar oud. Ik heb niet zo lang geleden ontdekt dat ik kanker heb. Ik ben nu al door een paar chemosessies en het resultaat daarvan is dat ik nu helemaal kaal ben. Ik word daarom nu gepest op school en voel me daar slecht bij. Ik voel me de laatste tijd heel sip en wil niks meer doen. Mijn artsen hebben mij geadviseerd om een pruik te dragen zodat ik me beter zal voelen. Dat vind ik een goed idee, maar verstop ik mezelf dan niet?

  Répondre
  | 31 views | 1 comments
  querine
  Coach

  Dag Fleur,

  Wat heftig dat je dit moet doorstaan… Ik vind je echt heel dapper dat je dit post en vertelt.

  Ik zou zeggen dat je moet doen waar je je goed bij voelt en alleen naar je eigen mening moet luisteren. Als een pruik dragen, de juiste oplossing lijkt dan zou ik niet twijfelen en gewoon doen! Naar mijn mening is een pruik dragen niet iets waarmee iemand zich verstopt. Het kan juist een manier zijn om jouw persoonlijkheid te tonen. Wie weet kan je misschien een pruik dragen met bijvoorbeeld een kleur die je nooit had durven dragen?

  Daarnaast vind ik een meisje met een kaal hoofd, ook heel elegant en zeker stoer. Jouw persoonlijkheid hangt niet af van een pruik of een kaal hoofd. Dus kies maar waar je je zelf goed bij voelt en niet waarvoor iemand anders zou kiezen.

  Wat het pesten betreft, aarzel zeker niet om jouw zorgleerkracht of het CLB hiervan in te lichten. Het is belangrijk dat je hiervoor geholpen wordt en dat jouw medeleerlingen hierop worden aangesproken.

  Ik wens jou heel veel moed!

  Coach

  Répondre
2 sujets de 1 à 2 (sur un total de 2)
Répondre à : Ik heb kanker
Mes informations :Avatar: